Foredrag

Holdnr Navn Start Ugedag Underviser  
a-101 Temaaften om åndedrætstræning Ledige pladser 25‑09‑2017 19:00 Man Stine Huusom
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

v/ fysioterapeut Monica Knørr og fysioterapeut Stine Huusom

Tænker du nogensinde over, hvordan du trækker vejret? Bliver du hurtigt forpustet? Sukker du ofte? Føles din vejrtrækning overfladisk? Når du tager en dyb vejrtrækning, mærker du så primært bevægelsen i bryst og skuldre? Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene, vil du helt sikkert have gavn af at deltage i Tommerup fysioterapis Temaaften om Åndedrætstræning. På temaaftenen vil du blive introduceret til det naturlige åndedræt. Vi arbejder uden avancerede metoder, men med simple og effektive teknikker, som vil guide din krop ind i det naturlige og funktionelle åndedræt. Har du en lungesygdom, er det vigtigt du bevarer så god en åndedrætsfunktion som muligt og er fysisk aktiv. Jo bedre din kondition er desto bedre vil du kunne leve godt med din lungesygdom. Kom til temaaften hos Tommerup Fysioterapi, og lad dig inspirere til træning af din åndedrætsfunktion.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: a-101
Status: Igangsat
Første møde: 25-09-2017 19:00
Mødegange: 2
Lektioner: 6
Undervisere: Monica Knørr
Stine Huusom
Priser:
Almen DKK 50,00
a-105 Temaaften om vægttab Ledige pladser 14‑11‑2017 19:00 Tir Mette Jørgensen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Temaaften om vægttab

v/ fysioterapeut og kostvejleder Mette Jørgensen

Danskere er vilde med at hyggespise og hygge er lig med at tygge – og det er ikke i broccoli. Lad os se det i øjnene – langt de fleste danskere ved godt hvad en sund livsstil indebærer, vi ved det er vigtigt med en masse grøntsager på tallerkenen og vi kender til vigtigheden af at motionere. Vi bliver dagligt bombarderet med fifs inden for sundhed gennem tv, de sociale medier og magasiner. Det er svært at finde hoved og hale i al den information. Måske kan du nikke til nedenstående: 

Føler du din krop er energiforladt og sover du dårligt om natten? 

Har du også svært ved at finde rundt i sundhedsjunglen? 

Har du gang på gang reddet med på bølgen af slankekure uden succes på vægten? 

Har du endnu ikke haft vedvarende resultater af dine slankekure?

Er du klar til at omlægge din livsstil og ønsker råd og vejledning - 

Deltag i dette foredrag og kom et skridt nærmere dit sundere jeg. Dette foredrag vil tage udgangspunkt i livsstilsomlægning, men vil også omhandle fordele og ulemper ved diverse slankekure. 

Mette Jørgensen tror ikke på quickfixes inden for vægttab, hun tror på livsstilsændringer! At få implementeret nogle gode og sunde mad- og motionsvaner er efter hendes overbevisning det, der kan give dig et længerevarende vægttab og med større sandsynlighed vedligeholde vægttabet. 

Du vil herudover blive præsenteret for forskellige tilbud inden for kost og motion Tommerup Fysioterapi og DOF Assens Aftenskole kan tilbyde dig.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: a-105
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 14-11-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 6
Undervisere: Mette Jørgensen
Priser:
Almen DKK 50,00